Wil je de PS4 wit kopen? De PS4 Wit is momenteel verkrijgbaar bij verschillende webwinkels. Bekijk hieronder de goedkoopste aanbieders van de witte PS4. Wees snel want de witte PlayStation 4 is vaak beperkt beschikbaar! Koop de PS4 wit los bij.

# Aanbieder# Prijs# Direct bestellen
Bol.com€ 298,95Bestel nu!
Coolblue€ 299,-Bestel nu!
Mediamarkt€ 299,-Bestel nu!

Voor de PS4 Wit zijn vaak geen PS4 bundels te vinden, maar voor de PS4 zwart wel! Bekijk hier de laatste bundels.

PS4 wit

 

Algemene informatie over de PS4 white
In november 2013 werd de nieuwe Playstation gelanceerd. Vanaf dit moment was het dan ook mogelijk om de Playstation 4 te kopen: de opvolger van de Playstation 3 die onder andere verbeterd is op het gebied van grafische vormgeving van de games en bestuurbaarheid. Zo is de vormgeving van de games niet alleen beter, maar krijg je ook een nieuwe controller bij de nieuwe Playstation voor optimaal gebruiksgemak.

In dit artikel lees je meer over de nieuwe PlayStation 4 wit. Zo lees je hoe duur de PS4 wit kost en waar je de witte PS4 kunt kopen, maar kom je ook meer te weten over de specificaties van de Playstation 4 in vergelijking van de specificaties van de Playstation 3. Op basis van de informatie in dit artikel kun je dan ook eenvoudig bepalen of de PS4 wellicht iets voor jou is, of niet. Op zoek naar de beste witte PS4 aanbieding? Scroll dan naar de bovenkant van deze pagina en zie waar deze PS4 nog verkrijgbaar is. Uiteraard kun je ook gewoon een zwarte PS4 kopen. Let op: De witte PS4 is slechts beperkt beschikbaar. Bij veel webwinkels is de witte Playstation 4 inmiddels uitverkocht.

PS4 white

De prijs en verkrijgbaarheid van de PS4 wit

De prijs die de nieuwe PlayStation 4 wit gekregen heeft van Sony, is 399 euro inclusief BTW. Voor dit geld krijg je niet alleen een nieuwe Playstation, maar ook een nieuwe controller. Daarnaast zijn er veel winkels die pakketten met de Playstation 4 aanbieden, waarbij men bijvoorbeeld ook één of meerdere games bij de PS4 wit verkoopt. In dit geval is de prijs wat hoger, maar krijg je natuurlijk ook meer voor je geld. Als je van plan bent om een bepaalde game te kopen en je ziet een pakket met deze game, dan is het altijd verstandig om dit pakket aan te schaffen als je nog geen PS4 wit hebt. In dit geval krijg je namelijk in de meeste gevallen korting op de betreffende game, omdat je een groter pakket koopt. Dit is dan ook voordeliger dan het los kopen van de witte PS4 en de game die je wil spelen. Het bekijken van de verschillende Playstation 4 pakketten als je naast de spelcomputer zelf ook nog geen games voor deze spelcomputer hebt, is dan ook zeker interessant.

Toen te PS4 wit net verkocht werd in Nederland, was het moeilijk om aan deze nieuwe spelcomputer te komen. Zo was het aanbod nog vrij klein in vergelijking met de grote vraag naar de spelcomputer, waardoor vele liefhebbers van Playstation moesten wachten tot zij de nieuwe PS4 wit konden kopen. Tegenwoordig is de vraag weer gelijk getrokken met het aanbod, waardoor er geen wachttijden meer zijn bij het kopen van een Playstation 4 wit. Zo heeft iedere aanbieder tegenwoordig wel een goede voorraad van de PS4, waardoor je deze direct mee naar huis kunt nemen na het kopen. En omdat het aanbod groter is, zijn er tegenwoordig bovendien interessante aanbiedingen te krijgen voor de PS4 wit. Bij het kopen van een nieuwe witte PS4 wordt dan ook altijd aangeraden om te controleren of er interessante aanbiedingen zijn.

Je kunt de PS4 wit zowel kopen bij grote aanbieders, als bij kleine. Wel dien je bij het aanschaffen van een PS4 wit op te letten dat de betreffende aanbieder een betrouwbare aanbieder is, zodat je zeker weet dat je jouw aankoop ook daadwerkelijk ontvangt. Omdat er in het verleden enkele gevallen van fraude zijn voorgekomen, is het controleren van de aanbieder zeker geen overbodige luxe. Tot slot kun je de witte PS4 zowel in de winkel kopen, als online.

PS4 wit

De specificaties van de PS4 wit in vergelijking met de Playstation 3

De nieuwe PS4 wit bevat enkele interessante specificaties, die in onderstaande tekst uitgebreid beschreven worden. Omdat deze specificaties anders zijn dan de specificaties van de Playstation 3, wordt zeker aangeraden om onderstaande tekst goed door te lezen voor het aanschaffen van een witte PS4. Witte PlayStation 4 bundels zijn overigens helaas niet meer verkrijgbaar.

Ten eerste is de besturing van de PS4 wit vernieuwd. Zo bevat de controller van de witte PS4 een extra knop om jouw gameplay te delen op social media, een groot vak dat in meerdere kleuren kan oplichten voor extra feedback, een andere positie van de triggers (waardoor je handen minder gemakkelijk van de controller af glijden en kunnen rusten bij het vasthouden van de controller) en een extra kuiltje in de controller, waardoor je duimen in de controller kunnen rusten. Zo zijn de controllers niet alleen vernieuwd met nieuwe specificaties, maar zijn de nieuwe controllers van de witte PS4 ook gemakkelijker in gebruik. Een andere verandering van de PS4 wit in vergelijking met de Playstation 3, is het feit dat het spelen van online spellen bij de witte PS4 5 euro per maand gaat kosten. Dit was voorheen gratis, maar nu dien je de dienst Playstation Plus aan te schaffen om online te kunnen spelen.

witte PlayStation 4

Zoals al eerder vermeld, heeft de nieuwe controller van de PS4 wit een knop om jouw gameplay te delen op social media. Met deze knop kun je jouw ervaringen delen op social media, maar is het zelfs mogelijk om een spel live uit te zenden in de vorm van streamen. De koppeling met de Playstation 4 en social media is dus veel beter bij de Playstation 4 dan bij de Playstation 3 het geval was. Op deze manier is het gamen met vrienden nog leuker, ook als jullie niet in dezelfde ruimte aan het gamen zijn.

Wat de meeste spelers het belangrijkst vinden van de nieuwe Playstation 4 wit, is natuurlijk welke games er op de console gespeeld kunnen worden. Zonder leuke games is het namelijk niet de moeite waard om een console te kopen, dus het is logisch dat liefhebbers van de Playstation graag willen weten welke games er beschikbaar zijn voor deze spelcomputer. Gelukkig had Sony bij de lancering van de nieuwe spelcomputer al vele games voor de liefhebbers van Playstation in petto en zijn hier in de tijd na de lancering van de spelcomputer alleen maar games bijgekomen. Enkele games die bij de introductie van de Playstation 4 al beschikbaar waren en nog steeds te koop zijn, zijn Killzone: Shadow Fall, DriveClub, Infamous: Second Son, Battlefield 4 en Call of Duty. De games Killzone, Shadow Fall, DriveClub en Infamous: Second Son zijn exclusief ontwikkeld voor de PS4 wit en kunnen dus alleen op de Playstation 4 gespeeld worden.

Omdat de games van de Playstation 4 wit op grafisch gebied beter zijn dan de games van de Playstation 3, is het voor velen een waar genot om op de PS4 wit te spelen. Alleen als je gewend bent om te gamen op een goede computer met de beste games, is de vernieuwde kwaliteit van de games van de witte PS4 geen verrassing voor jou. De kwaliteit van de games van de PS4 is namelijk te vergelijken met deze kwaliteit games. Speel je altijd op de Playstation 3, dan zul je wel degelijk een verandering waarnemen bij het spelen van jouw favoriete games op de Playstation 4.

Heb je al een Playstation 3 in huis en ben je de trotse eigenaar van een grote verzameling aan spellen voor de Playstation 3? Dan heb je helaas pech, want de games van de Playstation 3 kunnen niet gespeeld worden op de Playstation 4 omdat deze nieuwe spelcomputer de games niet accepteert. Bij de lancering van de Playstation 4 wit was het tijdelijk wel mogelijk om spellen van de Playstation 3 digitaal te upgraden tot games voor de Playstation 4 (kosten: 10 euro per game), maar over het algemeen geldt dat je voor de Playstation 4 nieuwe games aan dient te schaffen. Bijkomend voordeel is wel dat je profiteert van de beste grafische elementen in deze nieuwe games, omdat de games van de Playstation 4 wit duidelijk beter zijn dan de games van de Playstation 3.

PS4 Wit kopen
3.9 (78.67%) 15 votes