Wil je de goedkope PlayStation 4 Slim kopen? De PS4 Slim kopen is al mogelijk vanaf slechts 279 euro inclusief 2 controllers!

Bekijk de goedkoopste PS4 Slim bundels bij:

# Aanbieder# Prijs# Direct bestellen
Coolblue€ 279,-Bestel nu!
Bol.com
€ 289,-Bestel nu!
Mediamarkt€ 299,-Bestel nu!

De PlayStation 4 Slim is een dunnere, goedkopere en lichtere versie van de PS4. Uiteraard is de PS4 Slim net zo krachtig als de reguliere console van Sony. De vernieuwde versie wordt zeer waarschijnlijk op 15 september aanstaande al gelanceerd. Wil je juist de krachtige 4K-console? Kies dan voor de PS4 Pro! Op deze pagina vergelijk je de goedkoopste PS4 Slim aanbiedingen en bundels van dit moment:

PS4 Slim kopen

PlayStation 4 Slim kopen of bestellen

De PlayStation 4 Slim werd op 7 september 2016 gezamenlijk aangekondigd met de nieuwe PS4 Pro tijdens de PlayStation Meeting 2016 in het PlayStation Theater, te New York. De PS4 Pro is een krachtigere versie dan de versie die pakweg twee jaar geleden werd aangekondigd door Sony, terwijl de PS4 Slim een vernieuwde versie is: goedkoper, dunner, lichter maar even krachtig als de reguliere PlayStation 4. Daarnaast is de console een stuk energiezuiniger geworden.

De PlayStation 4 Slim ondersteunt 5Ghz voor WiFI en komt tevens met een vernieuwde DualShock 4 op de markt; met een extra lightbar op het tochpad. De batterij van de nieuwe controller is 1.000 mHa, 200 mHa meer dan de huidige DualShock 4. Je kunt de nieuwe DualShock zowel via Bluetooth als USB aansluiten op de console.

 PlayStation 4 Slim kopen

PlayStation 4 Pro of PS4 Slim kopen?

De PS4 Slim lag al in de laatste week van september 2016 in de Nederlandse winkels, daar waar de PS4 Pro pas volgde in de maand november. Er zit een groot prijsverschil tussen de PlayStation 4 Slim en -Pro. Het verschil is bij de release zo’n 100 euro tussen de twee modellen en zeer waarschijnlijk zal dit prijsverschil altijd rond de 100 euro blijven. Ga je de PlayStation 4 Slim kopen of toch voor de PS4 Pro? Welke van de twee consoles past nou eigenlijk het beste bij jou? In dit artikel leggen wij de twee modellen voor je naast elkaar: De PS4 Slim vs PS4 Pro.

PS4 Slim vs PS4 Pro

PS4 SlimZoals gezegd is het verschil in prijs duidelijk. De goedkope PS4 Slim kopen scheelt je 100 euro ten opzichte van het bestellen van de duurdere PlayStation 4 Pro. Qua opslag is er geen verschil: je kunt kiezen voor een 1TB geheugen-uitvoering. Er is wel een belangrijk verschil wat betreft de processor: de PlayStation 4 Slim heeft een minder krachtige processor (1.84 TFLOPS) dan de PS4 Pro (4.20 TFLOPS).

Een ander belangrijk verschil is dat de PS4 Pro 4K-gaming ondersteunt, terwijl dat niet mogelijk is op de PlayStation 4 Slim. Uiteraard kun je ook haarscherp games spelen op de PlayStation 4 Slim, in volle Hd-kwaliteit maar dus niet in 4K kwaliteit. Mocht je dit erg belangrijk vinden, dan kun je dus beter gaan voor de PS4 Pro. Hiervoor betaal je dus wel 100 euro meer in prijs.

Vanzelfsprekend heeft de PS4 Pro meer vermogen (max 310 Watt) dan de PlayStation 4 Slim (max 164 Watt). Het laatste duidelijk verschil is het formaat; door de zwaardere processor en koeling elementen is de PS4 Pro een stuk groter en dikker dan de PlayStation 4 Slim. Ook is de PS4 Pro een stuk zwaarder in gewicht dan de PS4 Slim.

PlayStation 4 Slim

Conclusie: PlayStation 4 Slim vs PlayStation 4 Pro

Na een analyse van de specificaties van de ‘oude’ en standaard PS4 blijkt dat de verschillen tussen de PS4 en PS4 Slim nihiel zijn. Alleen de PS4 Slim is dus zoals gezegd een stuk dunner. Er is wel een verschil tussen de PlayStation 4 Slim en Pro: de Pro is krachtiger. De dunnere PS4 is echter een stuk zuiniger, dunner en uiteraard een stuk goedkoper.

Waar kies je dus voor; slank en goedkoop (PS4 Slim) of gespierd en wat duurder (PS4 Pro)? Wanneer je voor de PS4 Slim kiest kun je bovenaan deze pagina de goedkoopste aanbieders, PS4 Slim bundels en PS4 Slim aanbiedingen vinden voor de PlayStation 4 Slim.

PS4 Slim aanbieding

PS4 Slim kopen
3.4 (68.57%) 7 votes