De PS4 prijs begon in september 2013 op €399. Dit was een ‘kale PS4’ waarbij je géén game kreeg. De PS4 bundels waren rond die tijd dus nog een stuk duurder. Zoals gebruikelijk wordt de PlayStation 4 prijs echter lager naarmate de PS4 enkele jaren uit is. Inmiddels is het 2016, en de PS4 is inmiddels flink in prijs gedaald. Op deze pagina zetten wij de huidige PS4 prijzen voor je op een rij. Zo betaal je nooit teveel voor een PlayStation 4!

Bekijk zelf de laatste PS4 prijzen en bundels bij:

  1. Bol.com
  2. Nedgame
  3. Bart Smit / Intertoys
  4. Media Markt

PS4 prijzen? De goedkoopste aanbieders op een rij:

# Aanbieder# Prijs# Direct bestellen
Coolblue€279,-Bestel nu »
Bol.com€289,-Bestel nu »
Mediamarkt€299,-Bestel nu»

ps4 prijs

PS4 Pro Prijs

Op 7 september heeft Sony de lancering aangekondigd van de nieuwe Playstation 4 Pro. Deze nieuwe console zal vanaf 10 november in de winkel liggen en gaat €399 kosten. De PS4 Pro is in het leven geroepen als extra krachtige versie van de PS4. De nieuwe console krijgt onder andere een veel beter GPU die 4,20 TFLOPS aan kan. De huidige Playstation 4 heeft een GPU met slechts 1,86 TFLOPS. De nieuwe PS4 Pro heeft dus meer dan twee keer zoveel rekenkracht als het origineel en dat zorgt voor een soepelere game ervaring en een veel snellere laadtijd. De Wifi verbinding heeft ook een upgrade gekregen en je kunt straks kiezen voor een verbinding met 2,4Ghz of zelfs 5Ghz waardoor ook online gamen een behoorlijke upgrade krijgt.

Superscherp beeld

De snellere GPU van de PS4 Pro heeft ook zijn gevolgen voor de beeldkwaliteit bij het spelen van spellen. De meeste moderne tv’s zijn uitgerust met een HDR optie. Dit staat voor High Dynamic Range en betekent dat je op je tv veel meer kleuren en contrasten kunt zien. Dit geeft een erg scherp beeld en hoe hoger het beeld, des te meer er gevraagd wordt van de GPU van een gameconsole. De Playstation 4 Pro kan zelfs nog een stap verder en biedt ondersteuning voor Ultra HD televisies. Deze tv’s zijn sinds een aantal jaar zeer populair aan het worden vanwege de zeer hoge beeldkwaliteit. Een UHD tv heeft een resolutie die maar liefst 4x hoger is dan de meeste Full HD televisies. En waar deze tv’s een aantal jaar geleden nog duizenden of zelfs tienduizenden kostten, zijn er tegenwoordig modellen op de markt van rond de €500.

PS4 Prijs
1 (20%) 1 vote