Maak een keuze uit de onderstaande PS4 bundels! De PS4 bundels leveren enorm veel voordeel op, aangezien je de game vaak bijna gratis bij de PlayStation 4 krijgt:

Bekijk zelf de scherpste PlayStation 4 bundels bij:

FIFA 15 PS4 bundel

Koop één van de PlayStation 4 bundels en bespaar geld

Wanneer je besluit om een nieuwe PlayStation 4 aan te schaffen, zal het lonen om het web af te speuren. Zo kom je erachter waar je het minste geld hoeft uit te geven. Maar wist je dat de PS4 altijd goedkoper is in combinatie met een gloednieuw spel? Ook wel een PlayStation 4 bundels genoemd. Een win-win situatie, want de spellen zijn vaak ook niet goedkoop.

Bespaar tientallen euro’s

Gamen is geen goedkope hobby. Om uiteindelijk je lievelingsspel te kunnen spelen ben je al snel een paar honderd euro lichter. Dat is niet anders bij de nieuwste spelcomputer van Sony, de PlayStation 4. Je betaalt voor de nieuwe PS4 al gauw 350 euro. Jij zult de PS4, net als alle andere gamers, kopen om erop te kunnen gamen. Daarom ben je gegarandeerd meer kwijt dan alleen de kosten van de spelcomputer. Je moet er dan natuurlijk ook nog games bij kopen, die je erop kunt spelen. Voor de meeste nieuwe games vragen de winkels 50 á 60 euro per spel. Maar er is goed nieuws: koop een PS4 bundels en bespaar tientallen euro’s bij de kassa. Je koopt dan de PlayStation 4 tegelijk met een gloednieuw spel, wat een stuk goedkoper is. Het kan zelfs zo zijn dat je dan in totaal maar 350 euro moet betalen. Je krijgt het spel er dan dus gratis bij. Zo kan je toch makkelijk weer wat geld besparen op het gamen. En met het geld dat je overhoudt na deze aanbieding, zou je zelfs nog een nieuwe game kunnen kopen.

PS4 kopen bundelWaar koop je de PS4 bundels?

De PS4 bundels zijn makkelijk te verkrijgen via het internet, maar ook in de winkel. Internet is een goed medium om alle winkels te vergelijken met elkaar. Je kan er uiteindelijk ook voor kiezen om de bundel in de winkel te kopen, dan heb je het dezelfde dag nog in huis. Bij een online aanschaf, duurt het vaak niet langer dan een dag voordat je het in huis hebt. Ten alle tijden zijn er PS4 bundels te verkrijgen. Het is dus niet zo dat het gaat om een tijdelijke actie, deze deals zijn er overal en altijd. Het spel dat je erbij krijgt verschilt per gekozen bundel. Daarom hebben alle bundels een andere prijs. Schrik dus niet als de prijs van ene bundel hoger is dan de andere, daar kan nogal verschil in zitten. De prijzen hangen af van het spel dat jij erbij uitkiest.

Waarom je de PS4 bundels moet kopen

2449229-watch[1]Misschien heb je al een eerdere versie van de PlayStation in huis staan, maar de PS4 is meer dan de moeite waard om aan te schaffen. Het is een rijkelijke vervanging van de oude spelcomputer, waar misschien na al die jaren wel een dikke laag stof is opgekomen. De beelden springen er bij de PS4 nog spectaculairder uit op je televisiescherm. Het beeld is zo realistisch gemaakt, dat het lijkt alsof je daadwerkelijk midden in het spel staat. De PS3 was ruim zeven jaar lang dé marktleider van de spelcomputers. Deze zal jij net als veel andere in huis hebben staan. Dat deze zeven jaar lang hoog stond aangeschreven, houdt ook in dat de makers er zeven jaar over hebben gedaan om deze nieuwste versie te kunnen ontwikkelen. De PlayStation 4 is te verkrijgen in het wit en in het zwart. Met zijn fraaie uitstraling kan jij deze vol trots naast je televisie zetten, zonder dat de visite je met een scheve blik aankijkt. Het oog wil ook wat natuurlijk.

Speel exclusieve games

Sony heeft voor de PlayStation 4 een aantal exclusieve games gemaakt. En deze games zijn niet de minste. Denk hierbij aan grote namen als: Call of Duty: Ghosts, FIFA, Knack en Killzone: Shadow Fall. Jij kan een van deze games aanschaffen met je PS4 bundels.

GTA V PS4 bundelMeer dan gamen

Voor jou als gamer is het reden genoeg om de PS4 in huis te halen om er daadwerkelijk alleen maar mee te gamen. Maar ontdek wat deze spelcomputer nog meer kan. Naast het haarfijne beeld om je games op af te spelen, kan jij ook films afspelen op de ingebouwde Blue-ray speler. Met deze ingebouwde Blue-ray speler kan je niet alleen Blue-rays afspelen, maar ook cd’s en dvd’s. Terwijl je op je PS3 alleen nog dvd’s en cd’s op speelt. Blue-rays, dvd’s en cd’s uit de tijd? Met de Netflix app kan je nu ook op de PS4 al je favoriete series en films kijken. En met Music Unlimited heb jij altijd alle muziek in je televisie. Een goede beat voor als je vrienden langs komen of juist rustige klanken voor als je ouders op bezoek komen. Je kunt met deze app ongelimiteerd muziekvideo’s laten afspelen. Om deze apps aan te schaffen, hoef je overigens niets te betalen. Wanneer jij een PlayStation 4 bundels aanschaft, haal je naast de spelcomputer en een game dus ook een klein mediacenter in huis. Sony, de ontwikkelaar, brengt steeds meer mogelijkheden online op deze nieuwste PlayStation. Het is dus mogelijk dat zij hun diensten de komende jaren nog veel verder gaan uitbreiden.

Deel je game resultaat met vrienden

Met de PlayStation 4 bundels kan jij nu nog sneller en beter je score met je vrienden delen. Wanneer jij het virtueel winnende doelpunt maakt tijdens een voetbalwedstrijd, kan je dit online delen. Al jouw online vrienden zullen zien hoe jij op spectaculaire wijze de bal langs de keeper krijgt. Hetzelfde geldt na een overwinning in een schietspel. De fragmenten kan je eindeloos delen en laten afspelen met de nieuwe share-button op de controller van de PS4.

Betaald online: waar voor je geld

Om online je game te kunnen spelen, moet je vanaf nu een maandelijks bedrag betalen voor het zogenoemde PlayStation Plus. Dit gebeurt ook bij concurrenten, maar met je PlayStation 4 bundels haal je daadwerkelijk alles uit je geld. Je kan – naast online gamen – nu ook maandelijks toegang krijgen tot minimum één gratis game voor je PS4. Zo heb je er maandelijks dus nóg een gratis game bij. Verder biedt PlayStation Plus exclusieve kortingen, waarmee je kortingen krijgt op games. Zo kan je het gamen van nu net zo duur maken als je zelf wilt. Wie een beetje slim is, bespaart snel al vele euro’s op de games.

PS4 bundel Call of Duty Black Ops 3Ook offline

Met de PS4 bundels hoef je niet per se meer online te zijn. Vanaf nu kan jij je games ook offline spelen. Online of offline: met de PS4 kan jij in iedere regio je game spelen, er zit namelijk geen regiobinding aan de spellen vast. Een andere mogelijkheid die de nieuwe versie biedt is dat je ook tweedehands games kunt spelen. Sterker nog: Sony heeft bij de PS4 toegestaan om je games die je hebt aangeschaft ook uit te wisselen met vrienden en je mag het zelfs verkopen. Dat biedt een hoop nieuwe mogelijkheden om je hobby optimaal uit te voeren.

Generator van PS4

Je hoeft met de aanschaf van je PS4 bundels er niet bang voor te zijn dat je spel snel vast gaat lopen. Het apparaat heeft namelijk de krachtigste console van deze generatie. Het besturingssysteem is een stuk lichter dan bijvoorbeeld de Xbox One (Windows 8), die dezelfde processorarchitectuur deelt. Verder is het RAM-geheugen van de PS4 met zijn 8GB razendsnel. Met de GDDR5 RAM-techniek, haalt deze tot wel drie keer de snelheid van een standaardgeheugen. Dat scheelt een hoop frustratie en geeft nog meer speelplezier.

PlayStation Eye hoeft niet aan

Tegenwoordig weet je nooit wie er allemaal met je meekijken of wat andere mensen van jou in de gaten houden. Sony heeft daarom besloten in verband met privacy dat de PlayStation Eye niet per se aan hoeft te staan om te kunnen gamen. Dit is bij concurrenten wel het geval. Wanneer je besluit om deze aan te zetten, zal de bewegingsfunctie van de controller optimaal benut worden.

Functies van controller

Met de PlayStation Eye heb je dus een nog betere bewegingsfunctie, maar dat is niet het enige wat is veranderd aan de controller. Met de PlayStation 4 bundels schaf je ook de grotere controller aan dan die van de PS3. Hij is niet alleen groter, maar ook verder ontwikkeld. Deze controller heeft nog beter grip en een geïntegreerd touchpad. Het touchpad vervangt de start- en selectknop die je gewend bent bij PS3. Ook zit er standaard een shareknop op deze controller. Met de shareknop kan je makkelijk je overwinningen die je haalt met je games delen met andere gamers. Zo zien je online vrienden vliegensvlug hoe jij steeds beter wordt in je games. Je kan de resultaten met de share-knop delen op onder andere Facebook en Twitter.

Geen wachttijd

Toen de PS4 net in de winkel lag, was deze snel uitverkocht. Nu we twee jaar verder zijn is dat te kort er niet meer. Sterker nog: de PlayStation 4 bundels is nu veel goedkoper dan toen. Omdat er een te kort was in 2013 hebben winkels hun voorraden (te) groot gemaakt. Hierdoor moeten zij soms wel spectaculaire aanbiedingen bedenken, zodat wij als kopers de PS4 bundels bij hen gaan kopen. Omdat er geen tekort meer is, is er ook geen sprake van een wachtlijst. Mocht je online je PS4 willen kopen heb je geluk. Bij de meeste websites geldt namelijk: vandaag kopen is morgen in huis. Je hoeft er dus niet speciaal de deur voor uit. Waar de mensen na de uitkomst van PS4 voor de deur stonden te wachten van de winkel, kan jij met een druk op de muis een bezorger jouw PlayStation 4 bundels aan de deur laten bezorgen.

PlayStation 4 bundelsAanbiedingen van PlayStation 4 bundels

Dat er meer aanbiedingen zijn rondom de PlayStation 4 bundels, is natuurlijk heel gunstig voor jou. Waar mensen na de uitkomst van PS4 veel meer geld kwijt waren, bespaar jij nu op. Je hoeft nooit lang te wachten voordat er een goede aanbieding voor jou tussen zit. Typ in de zoekbalk op internet: ‘PlayStation 4 bundels’ of ‘PS4 bundels’ in en er vloeien tientallen aanbiedingen uit. Je kan zelf kiezen welke aanbieding perfect bij jou past. Juist nu er zoveel aanbiedingen zijn is dit de tijd om ervan te profiteren. Ze worden zowel op grote bekende webshops geplaatst, als op kleinere webshops. Je hoeft niet per se te kiezen voor de grote bekende webshop, die misschien net iets duurder is dan de onbekendere webshop. Je kan bij beide webshops je PS4 bundels kopen.

Kijk uit waar je een PS4 bundel koopt

Kijk wel altijd uit bij wie je koopt. Wees op je hoede en denk met gezond verstand na. Is de aanbieding van de PlayStation 4 bundels té goedkoop vergeleken andere aanbiedingen? Dan zou het een nepverkoper kunnen zijn die jou wellicht oplicht. Lijkt de aanbieding te mooi om waar te zijn? Dan is dat meestal ook het geval en klopt er iets niet. Vertrouw je de website niet helemaal voor de volle honderd procent? Koop hem dan bij een ander, meestal zegt je gevoel al een hele hoop. Het zou zonde zijn als jij een paar honderd euro uitgeeft aan een PS4 bundels, die nooit aankomt. Wanneer je eenmaal je geld hebt uitgegeven aan een nepverkoper, kan je het (bijna altijd) schudden om je geld weer terug te krijgen. Deze mensen zijn namelijk moeilijk om op te sporen voor de politie. Als dit je wel overkomt, is het heel erg belangrijk dat je altijd aangiften doet. Hoe meer aangiften er zijn, hoe sneller de politie er een zaak van kan maken.

PS4 bundel kopen

Een andere tip die wij willen meegeven is: koop niet de eerste aanbieding die je tegen komt op het web. Kijk verder rond, naar wat andere aanbieders jou te bieden hebben. Voor je het weet is de PS4 de week erna goedkoper bij de concurrent. Goed om je heen kijken en vergelijken scheelt jou in ieder geval in de kosten. Het zal je ook een goed gevoel geven als jij een top deal hebt kunnen afsluiten. Zo speel jij in de toekomst met nog meer plezier je games.

PS4 bundel kopenWaarom een van de PS4 bundels kopen?

Met een PS4 bundel heb jij extra voordeel op de aankoop van een PS4, in combinatie met een game. Alle PlayStation 4 bundels leveren je dus een voordeel op bij de aankoopprijs. Neem de tweede bundel van Killzone. Een PS4, de game, twee controllers en een PlayStation Camera kosten bij Bol.com bij elkaar € 588,97. Gezien de prijs van deze bundel (€ 399,99), betekent dit voor jou een voordeel van maar liefst € 88,98! Het kopen van een bundel is dan ook uiterst verstandig, en geeft je in het geval van dit voorbeeld de mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra gratis game bij jouw bundel te kopen.

Waarom is de Killzone bundel nog de enige bundel die te bestellen is?
Bol.com heeft recent laten weten dat men eerst alle mensen met een pre order van de standaardbundel een console gaan bezorgen. Daarna zullen zij pas overgaan tot het aanbieden van de verschillende bundels van de PlayStation 4. Het kan daarom nog wel enkele weken duren voordat er andere bundels te bestellen zijn in Nederland. Uiteraard is het mogelijk om eerst een standaardbundel te reserveren, en PS4 games los bij de bestelling te plaatsen. Wil je een standaardbundel van de PS4 kopen? Kijk dan op onze homepage.

PS4 bundels
4.2 (84.32%) 37 votes